Gemeenschappelijke ruimte

In het pand aan de Kraaipanstraat 58 is een grote gemeenschappelijk ruimte met een huiskamer, een open keuken en een grote tuin. Het is het hart van de Kraaipan Oase. Hier worden bijna dagelijks gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Als er activiteiten buitenshuis zijn, dan is dit de plaats van waaruit de bewoners gezamenlijk vertrekken. In de gemeenschappelijke ruimte kun je koffie drinken, medebewoners, vrijwilligers, familie of vrienden ontmoeten of samen iets vieren. Wat er in deze gemeenschappelijke ruimte gebeurt, speelt een belangrijke rol in het herstel van de bewoners.

Verbouwing

Medio 2018 is de gemeenschappelijke ruimte opnieuw ingericht. De bewoners betalen elke maand € 30 voor de huur van de gemeenschappelijke ruimte en dat geeft ze ook het recht om aan alle activiteiten mee te doen. Er wordt van ze verwacht dat ze deze ruimte met elkaar schoon en netjes houden. 
Na 19.00 uur is de gemeenschappelijke ruimte alleen toegankelijk voor bewoners. Alle bewoners hebben een toegangstag.

Community coördinator is Bart Overbeeke, zelf ook bewoner van de Kraaipan Oase. Bart is te bereiken op boverbeeke@cordaan.nl