Team persoonlijke begeleiding

De bewoners worden in hun dagelijkse leven begeleid door vijf persoonlijk begeleiders die uitsluitend of grotendeels voor de bewoners van de Kraaipan Oase werken. Dit heeft als groot voordeel dat alle bewoners en alle persoonlijk begeleiders elkaar kennen. De persoonlijke begeleiding vindt plaats op basis van individuele afspraken. Deze afspraken zijn in principe bij de bewoner thuis.

Persoonlijk begeleiders zijn goed bereikbaar en flexibel inzetbaar zodat ze kunnen inspelen op de begeleidingsbehoeften. Het team is m.u.v. de zondag iedere dag aanwezig van 9.00-17.30 uur. Daardoor kan waar nodig meteen worden opgeschaald naar een hogere begeleidingsfrequentie.

Samenwerking met Cordaan

Voor deze begeleiding heeft de Kraaipan Oase een overeenkomst gesloten met Cordaan. Alle medewerkers volgen het beleid van Cordaan in lijn met de richtlijnen van kabinet, RIVM en GGD.

Dagbestedingsmomenten

Op dinsdag en donderdag wordt er gezamenlijk geluncht en aansluitend dagbesteding geboden, momenteel wordt er veel gewandeld maar ook poolen, het bezoeken van musea, uitlaten van een hond uit het asiel, naar een markt of het bezoeken van een andere stad is mogelijk. Hiervoor kan eens per maand het busje van Cordaan worden gebruikt.

Sport en personal training

De bewoners van de Kraaipan Oase kunnen ook worden begeleid bij het sporten. Dit zijn 2 sportbegeleiders van Cordaan. De sportactiviteiten en personal training vinden 2 keer per week op een vaste dag plaats. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden.

  • Woensdag van 14.00 – 17.00 uur door Keone (06 – 390 059 78).
  • Vrijdag van 13.30 – 16.30 uur door Bryan (06 – 291 856 41).

Het algemene mailadres van het team persoonlijke begeleiding is kraaipan@cordaan.nl

Heeft u geen voorkeur voor een specifieke persoonlijk begeleider, mail dan naar kraaipan@cordaan.nl met het verzoek om teruggebeld te worden. Als u van mening bent dat er haast bij is, geef dan aan dat u graag dezelfde dag teruggebeld wil worden en houd er rekening mee dat het team alleen aanwezig is van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.30 uur.

Manja Kramp

coördinerend persoonlijk begeleider

06-2168913

manjakramp@cordaan.nl

Robbie de Wilde

persoonlijk begeleider

06-11043885

rdewilde@cordaan.nl

Ismael Hassan

persoonlijk begeleider

06-81179736

ihassan@cordaan.nl

Mascha van Sintemaartensdijk

persoonlijk begeleider

06-38632497

mavsintemaartensdijk@cordaan.nl

Jiska te Groen

persoonlijk begeleider

06-46185382

jtegroen@cordaan.nl

Werken bij ons?

Stuur dan een open sollicitatie naar

mkramp@cordaan.nl