-

De huur van de gemeenschappelijke ruimte en bijkomende kosten zoals gas, water en elektriciteit worden door de bewoners zelf betaald.

Voor activiteiten is er geen budget. De activiteiten worden georganiseerd en begeleid door familieleden, vrienden, stagiaires, vrijwilligers en buurtbewoners. Iedereen doet dit vrijwillig en vaak wordt de activiteit geheel of gedeeltelijk uit eigen zak betaald; de meeste bewoners hebben zo’n laag inkomen (vaak onder bijstandsniveau) dat zij deze niet zelf kunnen betalen.

De Kraaipan Oase is afhankelijk van giften, subsidies, fondsen en sponsors en veel familieleden/naasten betalen een maandelijkse bijdrage. Dit is echter niet genoeg. De stichting is altijd op zoek naar nieuwe sponsors, fondsen en subsidiënten, nalatenschappen of bijdragen in natura. Ook vrijwilligers zijn altijd welkom. Zoek vooral Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ook belastingvrij schenken is mogelijk.