Vaste Activiteiten

  • Avondeten op maandag om 18.00 uur. Schrijf je uiterlijk één dag ervoor in via de Kraaipan-App. Om mee te kunnen eten heb je een strippenkaart nodig. De strippenkaart kost € 15 en daarmee kan je 5 keer mee-eten. Je kunt de strippenkaart aanschaffen door € 15 over te maken naar rekeningnummer NL04 RABO 0144 4618 89 t.n.v. Stichting Kraaipan Oase. Vermeld daarbij Strippenkaart en je naam. Geef aan Bart door wanneer je welk bedrag hebt overgemaakt. Daarna kun je je strippenkaart in ontvangst nemen.
  • Lunch met Bart op dinsdag om 13.00 uur. Schrijf je uiterlijk één dag ervoor in via de Kraaipan-App.
  • Lunch met Robbie op donderdag om 13.00 uur. uiterlijk één dag ervoor in via de Kraaipan-App.
  • Creatief café met Frouwien op woensdag van 11.00 – 13.00 uur.
  • Filmavond één keer per maand. Vindt op dit moment niet plaats.
  • Psychiatriecafé iedere laatste donderdag van de maand van 19.00 – 21.00 uur. Dit is zowel voor bewoners, familie/naastbetrokkenen en teamleden als voor externe belangstellenden. Aan- of afmelden is niet nodig. Daarvoor samen eten van 18.00 – 19.00 uur, gratis voor bewoners die meedoen aan het Psychiatriecafé. Inschrijven voor het eten kan via de Kraaipan-App tot 15.00 uur. De maaltijd is altijd vegetarisch.
  • Bewonersvergadering iedere tweede woensdag van de maand. Om 18.00 uur is er een gratis maaltijd voor bewoners die mee vergaderen. De bewonersvergadering begint om 18.30 uur.
  • Etentje eerste zaterdag van de maand vanaf 17.30 uur. Altijd een drie-gangen-diner verzorgd door de familie van één van de bewoners. Er wordt desgewenst vanuit de Kraaipan Oase € 75 beschikbaar gesteld voor het doen van boodschappen. Voor 6 juli worden nog familieleden gezocht die willen koken. Klik hier om je hiervoor aan te melden.

Bewoners kunnen zich tot uiterlijk 2 dagen ervoor aanmelden via de Kraaipan-App.

Data 2024Naam familielidFamilie van
4 meiAnitaWouter
1 juniWendelaSteffen
3 juli (let op: woensdag)AnitaRichie
3 augustusKarin en HaijoRutger
7 septemberChristienFaber
5 oktoberFrouwienBart
2 novemberAenneRose
7 decemberSandra Luca

Bij activiteiten in de gemeentelijke ruimte is deze hiervoor gereserveerd.